Υγραέριο

 

- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ:

Το υγραέριο είναι υγροποιημένο αέριο πετρελαίου, γνωστό και ως LPG – liquified petroleum gas. Το υγραέριο αποτελείται από ένα μείγμα υδρογονανθράκων, κυρίως από βουτάνιο και προπάνιο. Σε συνηθισμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες το συναντάμε σε αέρια μορφή, ενώ το υγροποιούμε για την αποθήκευση και μεταφορά του, σε φιάλες. Το υγραέριο αποδίδει μειωμένες εκπομπές ρύπων, σχεδόν μηδαμινή αιθάλη και μικρά ποσοστά σε CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) σε σύγκριση με τα υπόλοιπα είδη καυσίμων, με εξαίρεση το φυσικό αέριο˙ όλα αυτά καθιστούν το συγκεκριμένο καύσιμο οικολογικό, φιλικό προς το περιβάλλον.

Το υγραέριο είναι ευρέως διαδεδομένο για οικιακή χρήση (θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα) και η εφαρμογή του ενδείκνυται σε περιοχές εκτός δικτύου φυσικού αερίου, αποτελώντας ιδανική λύση κάλυψης των αναγκών μας.

 

- ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ:

Κατατάσσεται στην κατηγορία των οικονομικών καυσίμων, λόγω της μεγάλης ενεργειακής απόδοσης σε σχέση με το κόστος του. Μας προσφέρει οικονομία έως και 30% σε σχέση με τα παραδοσιακά καύσιμα.
Όπως και το φυσικό αέριο, το υγραέριο είναι ˝καθαρό˝ καύσιμο, χωρίς κατάλοιπα και ακαθαρσίες από την καύση του.
Για τη χρήση του υγραερίου απαιτείται εγκατάσταση όμοια με αυτή του φυσικού αερίου. Επομένως, εξοικονομούμε χώρο αφού ο λέβητας έχει τις διαστάσεις ενός ντουλαπιού και τοποθετείται επιτοίχια.
Άμεση μεταφορά / διανομή και παροχή του καυσίμου μέσω φιαλών, εκ μέρους της εκάστοτε εταιρείας. Εύκολα διαχειρίσιμο και ελεγχόμενο από πλευράς καταναλωτή.
Το LPG εκπέμπει μικρές ποσότητες CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) και γενικότερα ρυπογόνα, αιωρούμενα σωματίδια, λόγω της τέλειας καύσης του. Δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και συνεισφέρει στην καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, απο τον απλό ιδιώτη εώς και τους πιο μεγάλους οργανισμούς, η προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την πιο άριστη συνεργασία.

Για να δείτε μια πιό λεπτομερή λίστα με κάποια απο τα έργα μας, ανατρέξτε στην σελίδα ενδεικτικών έργων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Κ. Καραμανλή 150
& Εμμ. Ροΐδη 5
54248 Θεσσαλονίκη
  • 2310 330594
  • 2310 312144
  • 2310 330596
FAX: 2310 330596

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα/Τετάρτη: 8:30 - 15:00
Τρ/Πεμ/Παρ: 9:00 - 14:00
17:30 - 21:00
Σάββατο: 9:00 - 14:00
Κυριακή: Κλειστά
Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.