Κλιματιστικά Θεσσαλονίκη

 

Οικιακός Κλιματισμός

 

Με τον όρο «κλιματισμό» εννοούμε το σύνολο των μονάδων και, γενικότερα, των μέσων με τα οποία μπορούμε να αλλάξουμε και να ρυθμίσουμε τη θερμοκρασία και την υγρασία ενός κλειστού χώρου. Ο κλιματισμός εφαρμόζεται από τα αρχαία χρόνια, καθώς η ανάγκη για σταθεροποίηση της θερμοκρασίας και αφύγρανση της ατμόσφαιρας ήταν, ανέκαθεν, μεγάλη.

Η χρήση των κλιματιστικών μονάδων είναι πολύ διαδεδομένη είτε για θέρμανση είτε, κυρίως, για ψύξη, καθώς το κόστος εγκατάστασης είναι οικονομικά εφικτό προς όλους. Επιπλέον, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και με την κυκλοφορία εξελιγμένων μοντέλων, τύπου inverter, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη απόδοση με την ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Έτσι, εξοικονομείται περισσότερη ενέργεια .

Το γεγονός αυτό κατατάσσει τις κλιματιστικές μονάδες τύπου inverter πολύ υψηλά στην ενεργειακή κλίμακα, με σήμανση ενεργειακής απόδοσης έως και Α+++ .

Μία επίσκεψη από τους μηχανικούς της εταιρείας μας για μελέτη του μεγέθους του χώρου ενδιαφέροντός σας, θα σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου μηχανήματος, εκφρασμένη σε btu/h (μονάδα μέτρησης της θερμικής ενέργειας σε κλιματιστικά συστήματα).

Ο κλιματισμός επαγγελματικών χώρων και μεγάλων κτιρίων, όπως π.χ. ξενοδοχεία, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, γραφεία και άλλα, χωρίζεται σε ημικεντρικό και κεντρικό. Ο διαχωρισμός αυτός αναφέρεται στο εμβαδόν του εκάστοτε χώρου.

 

Ημικεντρικός Κλιματισμός

 

Τα συστήματα ημικεντρικού κλιματισμού εφαρμόζονται κυρίως για την κάλυψη αναγκών σε μεσαία κτίρια και επαγγελματικούς χώρους, από 100 τ.μ. έως 500 τ.μ.

 

Κεντρικός Κλιματισμός

 

Ιδανική λύση για μεγάλα κτίρια και εγκαταστάσεις αποτελούν τα πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού. Μία εξωτερική μονάδα τροφοδοτεί από μία έως και τέσσερις εσωτερικές .

Ο διαχωρισμός των συστημάτων κλιματισμού, επομένως, γίνεται με βάση την ισχύ και το χώρο τοποθέτησής τους.

  • Οροφής / Κασσέτες δύο και τεσσάρων κατευθύνσεων
  • Δαπέδου / Ντουλάπες
  • Επίτοιχα
  • Αεροκουρτίνες
  • Αεραγωγοί

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, απο τον απλό ιδιώτη εώς και τους πιο μεγάλους οργανισμούς, η προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την πιο άριστη συνεργασία.

Για να δείτε μια πιό λεπτομερή λίστα με κάποια απο τα έργα μας, ανατρέξτε στην σελίδα ενδεικτικών έργων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Κ. Καραμανλή 150
& Εμμ. Ροΐδη 5
54248 Θεσσαλονίκη
  • 2310 330594
  • 2310 312144
  • 2310 330596
FAX: 2310 330596

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα/Τετάρτη: 8:30 - 15:00
Τρ/Πεμ/Παρ: 9:00 - 14:00
17:30 - 21:00
Σάββατο: 9:00 - 14:00
Κυριακή: Κλειστά
Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.